COVID -19 ohjeet 

MITEN VARAUDUMME ?

Huolehtimalla turvaväleistä, hygieniasta ja omasta voinnista on harrastaminen turvallisempaa meille kaikille. 


TURVAVÄLIT

Harjoituksissa pidämme turvavälit aina kun mahdollista. Suurin osa harjoitteista tehdään yksin, parityössä vaihdamme paria mahdollisimman harvoin.

Ohjaamme peräkkäiset ryhmät käyttämään eri pukeutumistiloja aina kun mahdollista. Edellinen tunti loppuu hyvissä ajoin ennen kuin seuraava alkaa, jotta tarpeettomia kontakteja ei synny.

Ohjaamme osallistujat saapumaan juuri ennen tuntia ja poistumaan mahdollisimman pikaisesti, jotta turhia kokoontumisia pukuhuoneeseen ei synny.

TERVEYS, HYGIENIA JA SIISTEYS

Ohjaajamme tulevat paikalle vain terveinä. Kaikkia osallistujia ohjataan pesemään kädet sekä ennen tuntia että tunnin jälkeen.

Mahdolliset välineet desinfioidaan kertojen välillä.

YHTEYSTIEDOT

Poikkeuksellisesti keräämme aikuisten tunneilla kaikkien osallistujien nimen ja puhelinnumeron mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämiseksi ja asiakkaiden kontaktoinnin vuoksi. Yhteystietoja ei käytetä mihinkään muuhun,.

YHDESSÄ ONNISTUMME! Suhtaudumme syksyyn luottavaisin mielin.  Toiminnassamme seuraamme THL:n ohjeita ja suosituksia ja toimimme niiden mukaan.

MITÄ SINÄ VOIT TEHDÄ?

Kaikki ohjeemme ovat suosituksia - pidetään huolta toisistamme!

Osallistu tunnille vain terveenä! Jos lähipiirissäsi on epäselviä hengitystieinfektion oireita, voit harkita osallistumistasi harrastustoimintaan kunnes oireiden syy on selvä.

Pese kätesi aina ennen tuntia ja tunnin jälkeen. 

Yski ja aivasta hihaan.

Pidä 2m turvaväli muihin osallistujiin.

Saavu paikalle vasta juuri ennen tuntia ja yritä poistua tunnin jälkeen mahdollisimman nopeasti. Näin vältämme tarpeettomia kontakteja ja kokoontumisia pukutiloissa. Voit esimerkiksi vaihtaa jumppavaatteet päälle ja täyttää vesipullon jo kotona. 

Älä lainaa vesipulloasi toiselle - muistututetaan myös lapsia tästä!

Jos matkustat ulkomaille, pidäthän 14 vuorokauden omaehtoisen karanteenin. Ilmoitathan ohjaajallesi, jos olet osallistunut tunnille ja sinulla todetaan COVID 19 -infektio.