AIKUISTEN TUNTIKALENTERI 2021-2022

Ensimmäinen kertasi uudella tunnilla on aina ILMAINEN!

Osta jumppapassisi tästä linkistä

Kausi alkaa 6.9. 2021

MAANANTAI

19.15-20.45 Aikuisten jooga, Lea

Ulkometsän sali


TIISTAI

19-20 Tanssitreeni, Anne

Mäntykankaan sali


KESKIVIIKKO

19-20 Kahvakuula, Annamari

20-21 Kehonhuolto, Annamari

Mäntykankaan sali


TORSTAI

19-20 Naisten tanssillinen voimistelu, Anne-Maria

Mäntykankaan sali


Tuntikuvaukset löydät alta!

TUNTIKUVAUKSET

Kurkkaa myös Hinnasto.

KAHVAKUULA

Kahvakuulaharjoittelu aktivoi monipuolisesti kehon lihaksia. Se kehittää voiman lisäksi kehonhallintaa, tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Tunti on koko kehoon, erityisesti selkään ja hartioihin vaikuttavaa toiminnallista lihaskuntoharjoittelua. Tunnin aikana tehtävät suoritusjaksot nostavat sykettä tehokkaasti.

Huom! Tunnille oma kahvakuula mukaan (suositus 6 - 10 kg)


CORE JA KEHONHUOLTO

Lyhyen liikeratoja avaavan lämmittelyn jälkeen tunnilla vahvistetaan keskivartalon syviä lihaksia, selkää ja vatsaa. Tehokkaan keskivartalon lihaskunnon jälkeen venytellään koko kehon päälihasryhmät läpi. Rauhallinen tempo edesauttaa liikkeisiin keskittymistä ja tunnin jälkeen tunnet olosi rentoutuneeksi. Saat myös vinkkejä siihen, miten voit kotona huoltaa kehoasi. TANSSITREENI

Tanssitreeni on mukaansatempaavaan musiikkiin tehtyä iloista kokovartalotreeniä. Tanssi hoitaa niin mieltä kuin kehoa ja on mitä parhainta aivojumppaa. Treeni kehittää lihaksia, tasapainoa, koordinaatiokykyä ja kehon ja mielen yhteistyötä. Tunnit alkavat aina huolellisella lämmittelyllä ja loppuvat venyttelyyn. Tunnille voi osallistua, vaikka ei olisi koskaan tanssinut askeltakaan. 

Mukaan tanssitossut tai kevyet kengät, rennot vaatteet ja juomapullo.


TANSSILLINEN VOIMISTELU