AIKUISTEN TUNTIKALENTERI 2021

Ensimmäinen kertasi uudella tunnilla on aina ILMAINEN!

 Ilmoittaudu aina etukäteen

Osta jumppapassisi tästä linkistä

Kausi alkaa 18.1.2021

MAANANTAI

19 - 20 KAHVAKUULA & VENYTTELY

Villan koulu. Oma kuula mukaan.


TIISTAI

19:00 - 20:00 CORE JA KEHONHUOLTO

Ulkometsän sali


KESKIVIIKKO

19:00 LAVIS 50 min

Villan koulu


20:00 RIVITANSSI 50 min

Villan koulu


 Tuntikuvaukset löydät alta!

TUNTIKUVAUKSET

Kurkkaa myös Hinnasto.

KAHVAKUULA

Kahvakuulaharjoittelu aktivoi monipuolisesti kehon lihaksia. Se kehittää voiman lisäksi kehonhallintaa, tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Tunti on koko kehoon, erityisesti selkään ja hartioihin vaikuttavaa toiminnallista lihaskuntoharjoittelua. Tunnin aikana tehtävät suoritusjaksot nostavat sykettä tehokkaasti.

Huom! Tunnille oma kahvakuula mukaan (suositus 6 - 10 kg)


CORE JA KEHONHUOLTO

Lyhyen liikeratoja avaavan lämmittelyn jälkeen tunnilla vahvistetaan keskivartalon syviä lihaksia, selkää ja vatsaa. Tehokkaan keskivartalon lihaskunnon jälkeen venytellään koko kehon päälihasryhmät läpi. Rauhallinen tempo edesauttaa liikkeisiin keskittymistä ja tunnin jälkeen tunnet olosi rentoutuneeksi. Saat myös vinkkejä siihen, miten voit kotona huoltaa kehoasi. LAVIS

Lavatanssijumppa on uusi, hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten tunnilla ei ole vaaraa, että joku taalloo varpaille! Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatansseja, kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tunnilla jopa opit eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Kuten lavatansseissa, Laviksessa tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavis on niin mukavaa, ette edes huomaa kuntoilevasi, silti lähdet tunnilta hikisenä.

Tunti koostuu vaihdellen seuraavista tuntilajeista: Valssi, humppa jenkka, polkka, masurkka, tango, rock, jive, foxi fusku, salsa, cha cha, rumba ja samba.

RIVITANSSI

Rivitanssi on Suomessa ja maailmalla suosittu harrastus. Tansseja on tehty alun perin kantrimusiikkiin, mutta nykyään niitä tehdään kaikenlaiseen musiikkiin.

Rivitanssi on mainiota aivojumppaa. Sen harrastaminen ei vaadi omaa tanssiparia eikä erityisiä välineitä. Välineiksi riittävät rennot vaatteet, sisäkäyttöön sopivat kengät ja iloinen mieli. Vaikka tanssimme samaa koreografiaa, on jokaisella vapaus ilmaista itseään omalla tavallaan. Rivitanssi ei ole hikijumppaa, vaikka tanssiessa toki lämmin saattaa tulla.

Rivitanssi sopii kaikenikäisille ja niin naisille kuin miehille. Rivitanssi on ennen kaikkea hauskanpitoa hyvässä seurassa.