LIIKUNNALLISIA ELÄMYKSIÄ VUODESTA 1928!

Seuran historia ja arvot

Naisvoimistelijoiden juuret alkavat jo 20-luvulla. Vuonna 1928 Kokkolan Veikoissa perustettiin oma naisjaosto. Vuonna 1933 toiminta siirtyi itsenäiseksi, jolloin naiset perustivat oman yhdistyksen. Nimeksi tuli silloin Kokkolan Urheilusiskot. Aktiivista seuratoimintaa ei sotavuosina kuitenkaan ollut.

Vuonna 1945 kesäkuussa toiminta käynnistyi jälleen, yhdessä Kokkolan Veikkojen kanssa. Tästä alkoi Kokkolan Naisvoimistelijoiden toiminta.

Vuonna 1956 Hilkka Häggblom suunnitteli seuralle oman lipun. Kun 60-luvulla voimistelijamäärät alkoivat kasvaa, seura hankki ensimmäisen mangnetofonin. 70-luvulla oli suuri pula kaikesta, mutta jäsenmäärä kasvoi 500:aan, kun se perustettaessa oli ollut 70.

Vuonna 1977 seuran nimi muuttui nykyiseen muotoon Kokkolan Naisvoimistelijat ry:ksi.

Seurassamme toimii myös Uskollisuuden Kilta, joka perustettiin vuonna 1980. Kiltanaiset ovatkin seuramme sielu ja ahkerat talkootyöläiset. Heidän hienot tanssiesitykset kannustavat meitä nuoria treenaamaan ahkerasti, pysyäksemme hyvässä kunnossa läpi elämän.

Seuramme on nykyaikainen voimisteluseura, joka tarjoaa monipuolisia liikuntaelämyksiä eri kohderyhmille ja eri ikäisille. Lapsille opetamme voimistelutaitojen lisäksi täsmällisyyttä ja toisten huomioon ottamista. Pyrimme toiminnallamme tuottamaan elämäniloa, vireyttä, elämyksiä ja sosiaalista viihtyvyyttä.

Seuran toiminta on avointa kaikille siitä kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan nauttimaan liikuntaelämyksiä reippaaseen liikuntaseuraan.

Johtokunta ja yhteystiedot

Puheenjohtaja Marja Salmela 

marja.salmela@elisanet.fi

puh. 050 3009 762

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse tai tekstiviestillä.
 

Rahastonhoitaja, laskut Annamari Keskisarja


Jäsen Satu Mattila

Jäsen Tiina Hagström

Jäsen Anne-Maria Viinamäki

Varajäsen Annika Viitala

Ohjaajat

Annamari Keskisarja, kuntojumppa ja kehonhuolto

Anne-Maria Viinamäki, soveltavan liikunnan ryhmä Ilopillerit

Riitta Lento, soveltavan liikunnan ryhmä Ilopillerit