LIIKUNNALLISIA ELÄMYKSIÄ VUODESTA 1928!

Seuran historia ja arvot

Naisvoimistelijoiden juuret alkavat jo 20-luvulla. Vuonna 1928 Kokkolan Veikoissa perustettiin oma naisjaosto. Vuonna 1933 toiminta siirtyi itsenäiseksi, jolloin naiset perustivat oman yhdistyksen. Nimeksi tuli silloin Kokkolan Urheilusiskot. Aktiivista seuratoimintaa ei sotavuosina kuitenkaan ollut.

Vuonna 1945 kesäkuussa toiminta käynnistyi jälleen, yhdessä Kokkolan Veikkojen kanssa. Tästä alkoi Kokkolan Naisvoimistelijoiden toiminta.

Vuonna 1956 Hilkka Häggblom suunnitteli seuralle oman lipun. Kun 60-luvulla voimistelijamäärät alkoivat kasvaa, seura hankki ensimmäisen mangnetofonin. 70-luvulla oli suuri pula kaikesta, mutta jäsenmäärä kasvoi 500:aan, kun se perustettaessa oli ollut 70.

Vuonna 1977 seuran nimi muuttui nykyiseen muotoon Kokkolan Naisvoimistelijat ry:ksi.

Seurassamme toimii myös Uskollisuuden Kilta, joka perustettiin vuonna 1980. Kiltanaiset ovatkin seuramme sielu ja ahkerat talkootyöläiset. Heidän hienot tanssiesitykset kannustavat meitä nuoria treenaamaan ahkerasti, pysyäksemme hyvässä kunnossa läpi elämän.

Seuramme on nykyaikainen voimisteluseura, joka tarjoaa monipuolisia liikuntaelämyksiä eri kohderyhmille ja eri ikäisille. Lapsille opetamme voimistelutaitojen lisäksi täsmällisyyttä ja toisten huomioon ottamista. Pyrimme toiminnallamme tuottamaan elämäniloa, vireyttä, elämyksiä ja sosiaalista viihtyvyyttä.

Seuran toiminta on avointa kaikille siitä kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan nauttimaan liikuntaelämyksiä reippaaseen liikuntaseuraan.

Johtokunta ja yhteystiedot

Puheenjohtaja Anne Lund 

annemtuukkanen@gmail.com

puh. 040 8467940

Yhteydenotot ensijaisesti sähköpostitse tai tekstiviestillä.
 

Rahastonhoitaja, laskut Annamari Keskisarja


Jäsen Satu Mattila

Jäsen Annika Viitala 

Jäsen Tiina Hagström

Jäsen Anne-Maria Viinamäki

Jäsen Marja-Leena Finnäs 

Ohjaajat

Annamari Keskisarja, kahvakuula, core +kehonhuolto, puh. 0503265731

Anne Lund, tanssitreeni, puh. 0408467940

Leanna Talvenvalo, joogat

Jutta Peltola, perhetemmellys

Camilla Marttila, showtanssi

Anne-Maria Viinamäki, voimistelun erityisryhmä

Riitta Lento, voimistelun erityisryhmä

Tiina Hagström, satujumppa

Minea Hagström, satujumppa