Uutiset
 

8.11.2021 Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään 18.11. kello 17.00 osoitteessa Pitkänsillankatu 24. Lämpimästi tervetuloa. 

7.11.2021 Soiten suositusten mukaisesti lasten ryhmät tauolla viikot 45-46. Aikuisten ryhmät jatkavat. Tule vain terveenä. Osallistujien nimet kerätään. Pidetään turvavälit.

2.11.2021 Maanantain joogatunnit Ulkometsän salissa pidetään tästä lähtien 19.15-20.45. Näin pikkuväki pääsee rauhassa alta pois ennen meidän tuntia. 

5.10.2021 Tämän päivän tanssitreeni peruttu. 

2.9.2021 Ryhmät alkavat ensi viikolla. Lasten ryhmissä on vielä tilaa. 

11.8.2021 Nyt on uuden kauden ohjelma nettisivuilla ja ilmoittautumiset auki. Lasten ryhmiä on vähempi kuin viime vuonna, se on harmi. Osa viime vuoden ohjaajista on saanut opiskelupaikan, osa vauvoja ❤️.

Lasten ryhmät pääsevät varmasti aloittamaan. Aikuisten ryhmien kanssa seuraamme tiiviisti alueen suosituksia ja määräyksiä.

Menkää tutustumaan monipuoliseen ohjelmaan.

Jumpilla nähdään 🕺👯‍♂️⛹️‍♂️🤸‍♀️💕.


 

Toivotaan, että koronatilanne pysyy maltillisena ja pääsemme aloittamaan jumpat syyskuussa 2021. Tulevan kauden ohjelma julkaistaan sivullamme keskiviikkona 11.8.

Kokkolan Naisvoimistelijoiden hallitus päätti, että koronatilanteesta johtuen aikuisten ryhmäliikuntaa ei järjestetä kevään 2021 aikana. Uskotaan, että syksyllä pääsemme liikkumaan yhdessä.

Voimisteluliitto julkaisee seurojen kotijumppia ja treenejä sivulla solidsport.com/voimistelu. Rekisteröidy ja saat käyttöösi paljon hyvää materiaalia. Osa on maksullisia, mutta suurin osa ilmaisia.

Muista holehtia itsestäsi ja kehostasi.

Liikutaan yhdessä kun se on turvallista 💚.

Lasten ryhmät jatkavat toimintaansa normaalisti.

Lasten jumpat hiihtoloman ajan (viikko 9) tauolla. Jatkamme normaalisti jälleen viikolla 10 🤸‍♀️🏃🕺.


6.2.2021 AVI ja Soite ovat antaneet uudet määräykset ja suositukset aikuisten kokoontumisille. Niiden johdosta Kokkolan Naisvoimistelijoiden hallitus joutuu jälleen kerran harmitellen siirtää kauden aloitusta. Koitetaan jaksaa vielä vähän aikaa. Ehkäpä maaliskuu tuo valon lisäksi vipinää aikuisten jumppiin. Seuraava mahdollinen aloitusajankohta on 1.3.


Lasten jumpat jatkuvat normaalisti.


Jutan voimistelukoulu tiistaisin Rytimäen koulun salissa, kunnes Donnerin koulun remontti on valmis.


Ikävä kyllä, AVI:n eilisen ratkaisun perusteella joudumme yhä odottamaan aikuisten ryhmäliikuntatuntien alkamista. Seuraava mahdollinen aloitusajankohta on 9.2. Noudatetaan kaikki suosituksia ja liikutaan turvallisesti ulkoillen ja kotona jumpaten. Näin nopeutamme yhteisten liikuntariemujen alkuun pääsyä ja huolehdimme myös tärkeimmästä, omasta hyvinvoinnista.


4.1.2021 Lasten tunnit alkavat  viikolla 2 ja tunneille pääset ilmoittautumaan tuntikalenterin linkin kautta.

Aikuisten tunnit alkavat  AVI:n suositusten mukaan näillä näkymin 18.1. 

Ilmoitamme mahdollisista muutoksista ensi tilassa nettisivuilla ja facebookissa.21.7.2020 POIKKEUSTILA JA KEVÄÄN JÄSENMAKSUT

Kuluvan kevään 


12.3.2020 Kaikki seuran tunnit jäävät toistaiseksi tauolle. Myös 12.3. lasten tanssitunnit on peruttu. 

Valtioneuvosto suosittelee kaikkien ei-välttämättömien sosiaalisten tapahtumien ja harrastusten välttämistä toistaiseksi, jotta koronaviruksen leviäminen saadaan kuriin. Haluamme suojella riskiryhmiä, joten perumme 12.3. alkaen kaikki maaliskuun tunnit.

Seuraamme tiedotusta ja päätämme kevään jatkosta voimassaolevien suositusten mukaan.

29.2.2020 Sääntömääräinen kevätkokous ma 23.3.2020 klo 18 osoitteessa Pitkänsillankatu 1-3 D (Hagströmin kulma), 3. krs. Tervetuloa!


16.2.2020 Talvilomalla viikko 9 ei tunteja!