Uutiset

Kokouskutsu: Kokkolan Naisvoimistelijoiden sääntömääräinen vuosikokous pidetään Ravintola Rossossa 14.11. kello 18.

Lämpimästi tervetuloa.


Kaudella 23-24 Kokkolan Naisvoimistelijoilla aloittaa vain kaksi aikuisten ryhmää ja lasten erityisryhmä ohjaajapulan vuoksi.

9.5.2023 Lapsijumpparit ovat jo aloittaneet kesätauon.

Aikuisten jumpat jatkuvat vielä parin viikon ajan. Viikolla 20 on viimeiset jumpat.

Tulevasta syksystä tiedotamme myöhemmin.

Kiitos kauden liikuista ja sopivasti liikunnallista kesää.

Kokkolan Naisvoimistelijoiden sääntömääräinen kevätkokous maanantaina 13.3.2023 klo 19.00. Pitkänsillankatu 25. Lämpimästi tervetuloa.

27.2.2023 viikolla 9 ei jumppia.

14.10.2022 Viikko 42 syyslomaviikko. Silloin ei jumppi

20.9.2022 Tämän päivän jumpat Mäntykankaalla on peruttu koulukuvauksen takia. Pahoittelemme myöhäistä ilmoitusajankohtaa. Itsekin saimme vasta ilmoituksen.

16.5.2022 Kokkolan Naisvoimistelijoiden kausi 2021-2022 on nyt saatettu maaliin. Näyttäisi siltä, että koronan jälkeen palaamme hiljalleen normaaliin. 

Tämä kausi mentiin läpi pienillä ryhmillä. Pidimme tärkeänä, että harrastusta saivat jatkaa kaikki jotka haluavat.Tulevalla kaudella toivon näkeväni ryhmissä niitäkin, jotka ovat koronan aikana jääneet pois. Toki uudet jumpparit ovat aina tervetulleita. 

Meidän ryhmissä pidetään kiinni siitä, että mukaan voi tulla milloin vain ja millä taidoilla tai kunnolla vain.

Puheenjohtajana haluan sydämellisesti kiittää tässä kohtaa ohjaajiamme, kaikkia liikkujia ja pikkujumppareiden kotijoukkoja. Pysytään liikkeellä myös kesällä ja syksyllä palataan näihin kuvioihin.

Terveisin Anne Lund

5.4.2022 Kokouskutsu: Kokkolan naisvoimistelijoiden sääntömääräinen kevätkokous tiistaina 

19.4.2022 kello 17.00 osoitteessa Pitkänsillankatu 25. Lämpimästi tervetuloa.

22.2.2022 Tämän illan tanssitreeni peruttu


14.2.2022 Tämän illan jooga peruttu. 

4.1.2022 Jumpat jatkuvat normaalisti tammi-helmikuussa, ellei uusia rajoituksia tehdä. Tässä ohjeet jumppareille: 

-Pue voimisteluvaatteet päällesi jo valmiiksi kotona, jotta pukuhuoneaika jäisi mahdollisimman vähäiseksi.

-Ohjaaja osoittaa ryhmäsi pukuhuoneen.

-Pese kädet tullessa ja lähtiessä.

-Käytä maskia pukuhuoneessa ja siirryttäessä voimistelutilaan. (ei koske lapsia)

-Lähtiessä pukeudu ripeästi.

-Tunnit alkavat ja päättyvät ilmoitetusti ja tähän aikaan sisältyy pukeutuminen. Näin ehdimme pois alta ennen seuraavan ryhmän saapumista.

-Saattajat saattavat mahdollisuuden mukaan lapset ulko-ovelle ja hakevat samasta paikasta. Ohjaaja huolehtii turvallisesta poistumisesta. Jos huoltajan on tultava sisätiloihin, käytetään maskia.

-Tullaan vain terveenä liikkumaan ja iloitaan saadessamme voimistella ja tanssia yhdessä.


15.1.2022 Jumpat pyörähtävät normaalisti käyntiin ensi viikolla. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat jumpparit. 

Muistakaa sairastaa rauhassa kotona ja tulla vain terveenä liikkumaan. 

11.1.2022 Katselemme rauhassa tämän ohjeviidakon muotoutumista tämän viikon ajan. Jos näyttää siltä, että sisätilarajoituksia ei tule, niin aloitetaan jumpat ensi viikolla (vk 3).

Loppuviikosta olemme varmasti viisaampia. Jatkosta päätetään lauantai-iltana.

Seuraile ilmoittelua facessa ja nettisivulla.

8.1.2022 Tilanteet vaihtuvat. Ministeriöryhmän suositukset koskevat koko maata. Yleiset tilat suljetaan tammikuun ajaksi ja kaikki sisäliikunta menee tauolle.

Jos olet jo ilmottautunut ryhmään, ei huolta. Katsomme hallituksen kanssa tilannetta ja joko poistamme laskut tai ilmoittautumiset ja jäämme seuraamaan tilannetta.

Kenenkään ei tarvitse maksaa täyttä maksua jos kauden alku kovasti viivästyy.

Tämä jää nähtäväksi.

Muistakaa silti liikkua ja pitää itsestänne huolta ❤️. 

30.12.2021 Vuoden viimeisiä päivä viedään. Lepo on varmasti tehnyt hyvää ja kohta katse siirtyy kohti kevään kuntoilua ja jumppia. Tunnit jatkavat samoilla paikoilla ja ohjaajilla kuin syyskaudella. Systeemin vuoksi jumppareiden pitää kuitenkin käydä ilmoittautumassa uudelleen Hoikassa. Muista ilmoittautuessa merkitä yhteystietosi Hoikaan (puhelinnumero ja sähköposti). Näin saat varmasti tarpeelliset viestit ja postit.

Ilmoittautumiset aukeavat maanantaina 3.1.2022.

Jumpat alkavat 10.1.2022.

Seuraamme tarkasti Covid -tilanteen mukanaan tuomia asetuksia ja rajoituksia ja ilmoitamme niistä aina mahdollisimman nopeasti. Näillä näkymin kausi pääsee alkamaan normaalisti.

Hyvää ja liikunnallista vuotta 2022.

2.12.2021 Tällä viikolla on jumpattu lapsiryhmien syyskauden viimeiset jumpat ja ensi viikolla (viikolla 49) on aikuisryhmien viimeiset kerrat.

Kiitos kaikille ohjaajille ja liikkujille. On ollut ilo liikkua yhdessä ❤️.

Uusi kausi alkaa viikolla 2. Ilmoittautumiset aukeavat Hoikassa 3.1.2022. Tilat, vuorot ja ohjaajat pysyvät samoina kevätkaudella.

Ihanaa ja liikunnallista joulun aikaa 🎅🤶.

8.11.2021 Seuran sääntömääräinen syyskokous pidetään 18.11. kello 17.00 osoitteessa Pitkänsillankatu 24. Lämpimästi tervetuloa. 

7.11.2021 Soiten suositusten mukaisesti lasten ryhmät tauolla viikot 45-46. Aikuisten ryhmät jatkavat. Tule vain terveenä. Osallistujien nimet kerätään. Pidetään turvavälit.

2.11.2021 Maanantain joogatunnit Ulkometsän salissa pidetään tästä lähtien 19.15-20.45. Näin pikkuväki pääsee rauhassa alta pois ennen meidän tuntia. 

5.10.2021 Tämän päivän tanssitreeni peruttu. 

2.9.2021 Ryhmät alkavat ensi viikolla. Lasten ryhmissä on vielä tilaa. 

11.8.2021 Nyt on uuden kauden ohjelma nettisivuilla ja ilmoittautumiset auki. Lasten ryhmiä on vähempi kuin viime vuonna, se on harmi. Osa viime vuoden ohjaajista on saanut opiskelupaikan, osa vauvoja ❤️.

Lasten ryhmät pääsevät varmasti aloittamaan. Aikuisten ryhmien kanssa seuraamme tiiviisti alueen suosituksia ja määräyksiä.

Menkää tutustumaan monipuoliseen ohjelmaan.

Jumpilla nähdään 🕺👯‍♂️⛹️‍♂️🤸‍♀️💕.


 

Toivotaan, että koronatilanne pysyy maltillisena ja pääsemme aloittamaan jumpat syyskuussa 2021. Tulevan kauden ohjelma julkaistaan sivullamme keskiviikkona 11.8.

Kokkolan Naisvoimistelijoiden hallitus päätti, että koronatilanteesta johtuen aikuisten ryhmäliikuntaa ei järjestetä kevään 2021 aikana. Uskotaan, että syksyllä pääsemme liikkumaan yhdessä.

Voimisteluliitto julkaisee seurojen kotijumppia ja treenejä sivulla solidsport.com/voimistelu. Rekisteröidy ja saat käyttöösi paljon hyvää materiaalia. Osa on maksullisia, mutta suurin osa ilmaisia.

Muista holehtia itsestäsi ja kehostasi.

Liikutaan yhdessä kun se on turvallista 💚.

Lasten ryhmät jatkavat toimintaansa normaalisti.

Lasten jumpat hiihtoloman ajan (viikko 9) tauolla. Jatkamme normaalisti jälleen viikolla 10 🤸‍♀️🏃🕺.


6.2.2021 AVI ja Soite ovat antaneet uudet määräykset ja suositukset aikuisten kokoontumisille. Niiden johdosta Kokkolan Naisvoimistelijoiden hallitus joutuu jälleen kerran harmitellen siirtää kauden aloitusta. Koitetaan jaksaa vielä vähän aikaa. Ehkäpä maaliskuu tuo valon lisäksi vipinää aikuisten jumppiin. Seuraava mahdollinen aloitusajankohta on 1.3.


Lasten jumpat jatkuvat normaalisti.


Jutan voimistelukoulu tiistaisin Rytimäen koulun salissa, kunnes Donnerin koulun remontti on valmis.


Ikävä kyllä, AVI:n eilisen ratkaisun perusteella joudumme yhä odottamaan aikuisten ryhmäliikuntatuntien alkamista. Seuraava mahdollinen aloitusajankohta on 9.2. Noudatetaan kaikki suosituksia ja liikutaan turvallisesti ulkoillen ja kotona jumpaten. Näin nopeutamme yhteisten liikuntariemujen alkuun pääsyä ja huolehdimme myös tärkeimmästä, omasta hyvinvoinnista.


4.1.2021 Lasten tunnit alkavat  viikolla 2 ja tunneille pääset ilmoittautumaan tuntikalenterin linkin kautta.

Aikuisten tunnit alkavat  AVI:n suositusten mukaan näillä näkymin 18.1. 

Ilmoitamme mahdollisista muutoksista ensi tilassa nettisivuilla ja facebookissa.21.7.2020 POIKKEUSTILA JA KEVÄÄN JÄSENMAKSUT

Kuluvan kevään 


12.3.2020 Kaikki seuran tunnit jäävät toistaiseksi tauolle. Myös 12.3. lasten tanssitunnit on peruttu. 

Valtioneuvosto suosittelee kaikkien ei-välttämättömien sosiaalisten tapahtumien ja harrastusten välttämistä toistaiseksi, jotta koronaviruksen leviäminen saadaan kuriin. Haluamme suojella riskiryhmiä, joten perumme 12.3. alkaen kaikki maaliskuun tunnit.

Seuraamme tiedotusta ja päätämme kevään jatkosta voimassaolevien suositusten mukaan.

29.2.2020 Sääntömääräinen kevätkokous ma 23.3.2020 klo 18 osoitteessa Pitkänsillankatu 1-3 D (Hagströmin kulma), 3. krs. Tervetuloa!


16.2.2020 Talvilomalla viikko 9 ei tunteja!