Tietoa lasten tunneille osallistumisesta

Syyskausi 6.9.

Tulethan tunneille ainoastaan terveenä! Kädet pestään aulan wc-tiloissa huolellisesti saippualla ennen tunnin alkua. Mikäli ryhmäsi ohjaaja sairastuu, pyrimme löytämään tunnille sijaisen.

Tulethan tunneille ajoissa! Perheryhmiä lukuun ottamatta lapset osallistuvat tunneille ilman vanhempiaan. Voit odotella tunnin ajan aulassa salin ulkopuolella. 

Donnerin koulu: Tilat ovat kellarissa, pääovesta sisään ja portaat alas. Vahtimestari on paikalla ja ovet ovat aina auki.

Mäntykankaan koulu: Sisään takaovesta koriskentän vierestä. Huom! Ovi on aina lukossa, ja se on pidettävä lukittuna koko ajan. Ohjaaja tulee ovelle 5 - 10 min ennen tunnin alkua päästämään osallistujat sisään. Jos myöhästyt, soita ohjaajallesi suoraan.

Ulkometsän päiväkoti: Sisään vihreästä ovesta, sinun ei tarvitse kulkea päiväkodin portista sisään.

PUKEUTUMINEN: Pitkät hiukset kiinni. Jalkaan tossut tai avojaloin, ei liukkaita sukkia/sukkahousuja. Rennot, kevyet vaatteet ja vesipullo mukaan. Perheryhmissä myös vanhemmille kevyt, joustava vaatetus.

Kaikki lasten tunnit sopivat sekä pojille että tytöille.

MAKSUT

Saat laskun heti ilmoittautumisen jälkeen, maksathan eräpäivään mennessä. 

Lapsi voi veloituksetta kokeilla harrastusta ennen maksua kerran: ilmoitathan, mikäli ette jatka tunnilla. Sinun on myös itse peruutettava osallistumisesi go.hoika.net -sivulla, jotta lasku voidaan mitätöidä. Yhden kokeilukerran jälkeen kausimaksu on maksettava. Kausimaksu koostuu jäsenmaksusta (10e lukukausi) ja ryhmämaksusta (30e).