LASTEN TUNNIT 2022-2023

 

       Ilmoittaudu aina etukäteen

Kevätkausi starttaa 9.1.
Satujumpassa ja erityisryhmässä on vielä muutamia paikkoja. 

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä
 


TIISTAI

17-17.45 Satujumppa 4-5v, Mäntykankaan koulu, Minea ja Tiina, ryhmäkoko 10.

18-18.50 Showtanssi 6-7v, Mäntykankaan koulu, Camilla, ryhmäkoko 15.

19-20 Showtanssi 8-10v, Mäntykankaan koulu, Camilla, ryhmäkoko 15.

KESKIVIIKKO

18-18.45 Perhetemmellys, Ulkometsän päiväkoti, vanhempi ja 0-4 -vuotias lapsi. Kiva harrastus vaikka koko perheelle, ryhmäkoko 8.

TORSTAI

17-17.50 Voimistelun erityisryhmä 6-10 -vuotiaille, Mäntykankaan koulu, Anne-Maria ja Riitta, ryhmäkoko 12.TUNTIKUVAUKSET

Ikärajat ovat suuntaa antavia. 

Kaikki tunnit sopivat sekä pojille että tytöille!

Lisätietoa osallistujille: https://kokkolan-naisvoimistelijat.cms.webnode.fi/tunneille-osallistujille


Satujumppa 4-5 -vuotiaille

Leikimme, liikumme, laulamme ja tanssimme. Tunnit kehittävät oman kehon hallintaa, musiikin hahmottamista, yhdessä toimimista ja fyysis-motorisia taitoja. Tämä on 4-5 -vuotiaiden oma tunti ilman huoltajaa. Sopii kaikille lähtötasoon katsomatta! 

Showtanssi (kaksi ryhmää: 6-7 -vuotiaille ja 8-10 -vuotiaille)

Showtanssissa yhdistellään erilaisia tanssityylejä , mm. diskoa, hip hoppia, balettia, lattareita ja afroa. Tarkoitus on nauttia esittävästä tanssista! Tunnilla harjoitellaan pieniä koreografioita ryhmän lähtötaso huomioiden. Molemmat showtanssin ryhmät alkavat alkeista, joten lähtövaatimuksena on vain kiinnostus tanssiin ja esiintymiseen! Ohjaajana Camilla.

Perhetemmellys

Koko perheen yhteinen temmellyshetki Rytimäen koululla. Jumppatuokioon voi osallistua vaikka perheen molemmat vanhemmat ja 0-4 -vuotiaat lapset. Ilmoittauduttehan lasten tiedoilla. Temmellys sisältää leikkejä, temppuja, ratoja ja muuta liikunnallista toimintaa.

Voimistelun erityisryhmä

Erityisliikunnan ryhmä on suunnattu noin 6-10 -vuotiaille lapsille, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisten tilanteiden vuoksi vaikea osallistua yleisiin liikuntaryhmiin, ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista. Ryhmässä pääsee nauttimaan liikunnan ilosta ja harrastamaan voimistelua omalla tasollaan.