LASTEN TUNNIT KEVÄT 2021

       Ilmoittaudu aina etukäteen 

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä

TIISTAI

17:00-17:45 SATUJOOGA, PERHERYHMÄ (1-7 -vuotiaat lapset yhdessä aikuisen kanssa)

Lea, Mäntykankaan koulu

18:00- 18:45 Voimistelukoulu (alkeet), 6-7 -vuotiaat

Iida, Mäntykankaan koulu

18:30-19:15 Voimistelukoulu (alkeet), 8-10 -vuotiaat

Jutta, Rytimäen koulu


KESKIVIIKKO

17:00-17:45 Vauvajooga (lapsi 0-12kk yhdessä vanhemman kanssa)

Lea, Ulkometsän päiväkoti


TORSTAI

Klo 17:00-17:45 Lasten tanssi 5-7 -vuotiaat

Alina ja Fransa, Mäntykankaan koulu

Klo 18:00-18:45 Showtanssi (alkeet) 6-7 -vuotiaat

Camilla, Mäntykankaan koulu

Klo 19:00-19:45 Showtanssi (alkeet), 8-9 -vuotiaat

Camilla, Mäntykankaan kouluTUNTIKUVAUKSET

Ikärajat ovat suuntaa antavia. 

Kaikki tunnit sopivat sekä pojille että tytöille!

Lisätietoa osallistujille: https://kokkolan-naisvoimistelijat.cms.webnode.fi/tunneille-osallistujille

VAUVAJOOGA

Vauvajooga on vanhemman ja lapsen yhteinen oma tunti, joka vahvistaa lempeästi sekä fyysistä että emotionaalista yhdessäoloa. Sopii kaikille joogasta kiinnostuneille, tunti ei vaadi aikaisempaa joogaosaamista. Äidille vauvajooga tarjoaa notkeutta ja lihaskuntoa lempeästi vahvistavaa harjoitusta samalla kun vauva nauttii vuorovaikutuksesta ja yhdessäolosta. Tunnilla mennään vauvan ehdoilla: Voit imettää, ruokkia tai keskittyä hetkeksi vain oman lapsesi sylittelyyn. Ohjaajana Lea

SATUJOOGA

Satujooga auttaa lasta yhdessä vanhemman kanssa löytämään erilaisia rauhoittumisen keinoja ja luo lapselle tilaa opetella tunnetaitoja, leikkejä ja liikkeitä. Perheryhmä, johon lapsi osallistuu yhdessä vanhemman kanssa. Tunneilla vuorottelevat leikit, sadut ja rauhoittumisen hetket. Ryhmään voi osallistua vanhempi yhdessä 1-7 -vuotiaiden lasten kanssa. Ryhmä on lapsen ja aikuisen yhteinen, mutta ilmoittauduthan lapsen tiedoilla. Ohjaajana Lea.

LASTEN TANSSI 

5 - 7-VUOTIAAT

Pääpaino lastentanssissa on luovassa ilmaisussa ja tanssien elementteihin tutustumisessa liikunnan iloa unohtamatta. Leikimme, liikumme ja teemme pieniä koreografioita. Tunnit kehittävät oman kehon hallintaa, musiikin hahmottamista, yhdessä toimimista ja fyysis-motorisia taitoja. Tämä on 5-7 -vuotiaiden oma tunti ilman huoltajaa. Sopii kaikille lähtötasoon katsomatta! Ohjaajina Alina ja Fransa.

PALLOT JA PELIT 

6 - 8 -VUOTIAAT

Tällä tunnilla lapset pääsevät opettelemaan eri pallopelien alkeita ja oppivat peruslajitaitoja monipuolisesti. Samalla harjoitellaan sosiaalisia taitoja, ryhmässä toimimista ja reilun pelin sääntöjä. Tuntien lajit vaihtelevat ryhmän toiveiden mukaan. Aikaisempaa osaamista ei tarvita! Ohjaajana Heidi.


VOIMISTELUKOULU

Voimistelukouluryhmissä lapset opettelevat liikkumisen perustaitoja leikkien. Voimistelukoulussa liikkuminen on iloinen asia! Siellä jokaisella lapsella on oikeus harjoitella omien taitojensa ja toiveidensa mukaisesti. Voimistelukoulussa luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin. Lapset saavat oman voimistelupassin, jota täytetään sitä mukaa, kun uudet asiat tulevat tutuiksi. Ohjaajina Iida ja Jutta.


SHOWTANSSI

Showtanssissa yhdistellään erilaisia tanssityylejä , mm. diskoa, hip hoppia, balettia, lattareita ja afroa. Tarkoitus on nauttia esittävästä tanssista! Tunnilla harjoitellaan pieniä koreografioita ryhmän lähtötaso huomioiden. Molemmat showtanssin ryhmät alkavat alkeista, joten lähtövaatimuksena on vain kiinnostus tanssiin ja esiintymiseen! Ohjaajana Camilla.

Tähän toimintaan olemme saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.