LASTEN TUNNIT 2022-2023

       Ilmoittaudu aina etukäteen 

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä


TIISTAI

17-17.45 Satujumppa 4-5v, Mäntykankaan koulu, Minea ja Tiina, ryhmäkoko 10.

18-18.50 Showtanssi 6-7v, Mäntykankaan koulu, Camilla, ryhmäkoko 15.

19-20 Showtanssi 8-10v, Mäntykankaan koulu, Camilla, ryhmäkoko 15.

KESKIVIIKKO

18-18.45 Perhetemmellys, Ulkometsän päiväkoti, vanhempi ja 0-4 -vuotias lapsi. Kiva harrastus vaikka koko perheelle, ryhmäkoko 8.

TORSTAI

17-17.50 Voimistelun erityisryhmä 6-10 -vuotiaille, Mäntykankaan koulu, Anne-Maria ja Riitta, ryhmäkoko 12.TUNTIKUVAUKSET

Ikärajat ovat suuntaa antavia. 

Kaikki tunnit sopivat sekä pojille että tytöille!

Lisätietoa osallistujille: https://kokkolan-naisvoimistelijat.cms.webnode.fi/tunneille-osallistujille

Vauvajooga vanhemmalle ja 0-1 -vuotiaalle lapselle

Vauvajooga kerää yhteen vauvat ja vanhemmat. Tunnin aikana kokoonnutaan nauttimaan toisten seurasta ja tekemään lempeitä liikkeitä yhdessä. Ohjaajana Leanna.

Satujooga 2-3 -vuotiaille

Satujooga auttaa lasta yhdessä vanhemman kanssa löytämään erilaisia rauhoittumisen keinoja ja luo lapselle tilaa opetella tunnetaitoja, leikkejä ja liikkeitä. Perheryhmä, johon lapsi osallistuu yhdessä vanhemman kanssa. Tunneilla vuorottelevat leikit, sadut ja rauhoittumisen hetket. Ryhmään voi osallistua vanhempi yhdessä 2-3 -vuotiaiden lasten kanssa. Ryhmä on lapsen ja aikuisen yhteinen, mutta ilmoittauduthan lapsen tiedoilla. Ohjaajana Leanna.

Satujumppa 4-5 -vuotiaille

Leikimme, liikumme, laulamme ja tanssimme. Tunnit kehittävät oman kehon hallintaa, musiikin hahmottamista, yhdessä toimimista ja fyysis-motorisia taitoja. Tämä on 4-5 -vuotiaiden oma tunti ilman huoltajaa. Sopii kaikille lähtötasoon katsomatta! 

Showtanssi (kaksi ryhmää: 6-7 -vuotiaille ja 8-10 -vuotiaille)

Showtanssissa yhdistellään erilaisia tanssityylejä , mm. diskoa, hip hoppia, balettia, lattareita ja afroa. Tarkoitus on nauttia esittävästä tanssista! Tunnilla harjoitellaan pieniä koreografioita ryhmän lähtötaso huomioiden. Molemmat showtanssin ryhmät alkavat alkeista, joten lähtövaatimuksena on vain kiinnostus tanssiin ja esiintymiseen! Ohjaajana Camilla.

Perhetemmellys

Koko perheen yhteinen temmellyshetki Rytimäen koululla. Jumppatuokioon voi osallistua vaikka perheen molemmat vanhemmat ja 0-4 -vuotiaat lapset. Ilmoittauduttehan lasten tiedoilla. Temmellys sisältää leikkejä, temppuja, ratoja ja muuta liikunnallista toimintaa.

Voimistelun erityisryhmä

Erityisliikunnan ryhmä on suunnattu noin 6-10 -vuotiaille lapsille, joilla on vamman, sairauden tai muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisten tilanteiden vuoksi vaikea osallistua yleisiin liikuntaryhmiin, ja joiden liikunta vaatii soveltamista ja erityisosaamista. Ryhmässä pääsee nauttimaan liikunnan ilosta ja harrastamaan voimistelua omalla tasollaan.