LASTEN TUNNIT 2021-2022

       Ilmoittaudu aina etukäteen 

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä


TIISTAI

17-17.45 Showtanssi 7-9 v., Camilla, Mäntykankaan koulu
18-18.45 Showtanssi 9-11v., Camilla, Mäntykankaan koulu

KESKIVIIKKO

17-17.45 Lastentanssi 5-7 v., Camilla, Ulkometsän sali
18-18.50 Voimistelukoulu 6-8 v., Camilla, Ulkometsän sali

TORSTAI

17-17.50 Satujooga 1-7 -vuotiaille, Lea
Mäntykankaan koulu 
TUNTIKUVAUKSET

Ikärajat ovat suuntaa antavia. 

Kaikki tunnit sopivat sekä pojille että tytöille!

Lisätietoa osallistujille: https://kokkolan-naisvoimistelijat.cms.webnode.fi/tunneille-osallistujille


Satujooga 1-4 -vuotiaille

Satujooga auttaa lasta yhdessä vanhemman kanssa löytämään erilaisia rauhoittumisen keinoja ja luo lapselle tilaa opetella tunnetaitoja, leikkejä ja liikkeitä. Perheryhmä, johon lapsi osallistuu yhdessä vanhemman kanssa. Tunneilla vuorottelevat leikit, sadut ja rauhoittumisen hetket. Ryhmään voi osallistua vanhempi yhdessä 1-7 -vuotiaiden lasten kanssa. Ryhmä on lapsen ja aikuisen yhteinen, mutta ilmoittauduthan lapsen tiedoilla. Ohjaajana Lea.


LASTEN TANSSI 

5 - 7-VUOTIAAT

Pääpaino lastentanssissa on luovassa ilmaisussa ja tanssien elementteihin tutustumisessa liikunnan iloa unohtamatta. Leikimme, liikumme ja teemme pieniä koreografioita. Tunnit kehittävät oman kehon hallintaa, musiikin hahmottamista, yhdessä toimimista ja fyysis-motorisia taitoja. Tämä on 5-7 -vuotiaiden oma tunti ilman huoltajaa. Sopii kaikille lähtötasoon katsomatta! 


VOIMISTELUKOULU

Voimistelukouluryhmissä lapset opettelevat liikkumisen perustaitoja leikkien. Voimistelukoulussa liikkuminen on iloinen asia! Siellä jokaisella lapsella on oikeus harjoitella omien taitojensa ja toiveidensa mukaisesti. Voimistelukoulussa luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin. Lapset saavat oman voimistelupassin, jota täytetään sitä mukaa, kun uudet asiat tulevat tutuiksi. Ohjaajina Iida ja Jutta.


SHOWTANSSI

Showtanssissa yhdistellään erilaisia tanssityylejä , mm. diskoa, hip hoppia, balettia, lattareita ja afroa. Tarkoitus on nauttia esittävästä tanssista! Tunnilla harjoitellaan pieniä koreografioita ryhmän lähtötaso huomioiden. Molemmat showtanssin ryhmät alkavat alkeista, joten lähtövaatimuksena on vain kiinnostus tanssiin ja esiintymiseen! Ohjaajana Camilla.

Tähän toimintaan olemme saaneet Opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.